grafik

3 retters menu - ud af huset

Minimum 10 kuverter​

3 retters menu nr. 100

Forret

Snitte med røget laks, asparges, lune flutes og smør

Hovedret

Svinekam med rødkål, sauce, gulerødder, hvide og brunede kartofler

Dessert

Citronfromage med flødeskum

268 kr. pr. person​​

3 retters menu nr. 111

Forret

Rejecocktail med dressing, lune flutes og smør

Hovedret

Gammeldags oksesteg med peberrodssalat, tyttebær, bønner, glaserede perleløg, skysovs og hvide kartofler

Dessert

Hvid og mørk chokolademousse med

hindbærcoulis og is

328 kr. pr. person​

3 retters menu nr. 112

Forret

Fisketimbale med caviar, dressing, lune flutes og smør

Hovedret

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, grøntsager, vildtflødesauce og hvide kartofler

Dessert

Chokoladekage med frisk frugt

328 kr. pr. person​​

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778