Fisk

16 | Kroens Specialitet Stegt ål med hvide kartofler, smeltet smør og persillesauce.

The speciality of the inn: Fried eel with boiled potatoes, melted butter and parley sauce.
Die Spezialität des Gasthofs: Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln, zerlassener Butter und Petersiliensauce.

358,00 kr.


17 | Stegt eller kogt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce.

Fried or steamed plaice with boiled potatoes and parsley sauce.
Gebratene oder gekochte Scholle mit Petersiliensauce.

228,00 kr.


19 | Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer og asparges.

Filled plaice with lobster sauce, shrimps and asparagus.
Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln.

238,00 kr.

8 | Smørstegt pighvarfilet med hvide kartofler og rodfrugter i safransauce.
Butter fried turbot filet with boiled potatoes and root vegetables in saffron sauce.
Buttergebratenes Steinbuttfilet mit gekochten Kartoffeln und Würzelgemüse in Safransauce.

238,00 kr.


27 I Havtaskemedaillon med frisk pasta og grøntsager
Medallion of sea devil with fresh paste and vegetables
Seeteufelmedaillon mit frishe pasta und gemüse


238,00 kr.

CVR: ​28896778

Strandvejen 46, Reersø

4281 Gørlev

Tlf. 58 85 90 22

Email. info@reersoekro.dk

KonTrolrapport

FInd smiley ordning​ på REERSØ KRO her

På Reersø har man formået at holde det gamle idylliske miljø. Kroen er selvfølgelig også bibeholdt i den gamle stil.  Vi har en hyggelig overdækket gårdhave hvor man kan få grillmad om sommeren.

Ring til os hvis De skal have fest, eller De skal planlægge Deres udflugt.

Vi er blevet vurderet til 5,9 ud af 10 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Trustpilot