grafik

Lækre buffet´er til den mere uformelle fest

Buffet nr. 1 - den lokalt inspirerede

Dampet laks med urtedressing, lunt brød og smør

​Marinerede rejer, lunt brød og smør

​Helstegt culottesteg med ovnstegte kartoffelbåde

​Glaseret skinke med skysauce

Tomatsalat, mikset grøn salat og pasta vendt i urtedressing

​Hjemmebagt chokoladekage med vaniljeis

​​288 kr. pr. person​, min. 20 personer

​​​

Buffet nr. 2 - den dansk inspirerede

Røget hellefisk med flødestuvet spinat, lunt brød og smør

​Varmrøget laks med krydderurtecreme, lunt brød og smør

​Tarteletter med høns i asparges

​Mørbradbøf med løg og champignons

​Kyllingelår med agurkesalat

​Frikadeller og kold kartoffelsalat

​Ostebord med frugtsalat og kiks​

​305 kr. pr. person​​, min. 20 personer

​​

Buffet nr. 3 - den italiensk inspirerede

​​Kold skaldyrssalat med lunt brød og smør

​Carpaccio af havtaske med sprød salat samt lunt brød og smør

​Porchetta med ovnstegte kartofler og skysovs

​Fyldt lammekølle med marinerede kartofler 

​Frikadeller med hjemmelavet kold kartoffelsalat

Mikset grøn salat og tomat/Mozzarella salat

​Hjemmelavet tiramisu

335 kr. pr. person​​, min. 20 personer

Buffet nr. 4 - noget for alle i alle aldre

​Lakseroulade med rejer, urtedressing, lunt brød og smør

​Glaseret skinke med flødekartofler

​Kyllingebryst med tomatsalat

​Frikadeller og kold kartoffelsalat

​Helstegt tyndsteg med grøntsagstærte og skysauce

​Hjemmelavet frugttærte med vaniljecreme​

​335 kr. pr. person​, min. 20 personer

​Buffet nr. 5 - den eksklusive

​Laks á la Bellevue med lunt brød og smør

​Tunmousse med lunt brød og smør

​Røget hellefisk med sprød salat med lunt brød og smør

​Pighvar med rodfrugtssauce med lunt brød og smør

​Hvidløgsmarinerede tigerrejer med urtedressing, lunt brød og smør

​Oksemørbrad med rødvinssauce og årstidens grønt

​Helstegt kalv med rødbede/rabarber salat

​Indbagt svinemørbrad med Pommes Anna

​Tarte au citron​

​398 kr. pr. person​, min. 20 personer

​​

Buffet nr. 6 - en bid af Paradis

​Røget dyrekølle på sprød salat - tallerkenserveret

​Røget lakseroulade med rejer, lunt brød og smør

​Gratineret jomfruhummer med lunt brød og smør

​Bagt havtaskefilet med krydderurtesalat med lunt brød og smør

​Helstegt oksefilet med ratatouille og urtestegte kartofler

​Indbagt svinemørbrad med tomatsalat

​Braiseret kalveskank med linsesalat og sauce

​Osteplanke med frugt og kiks samt nøddetærte med bærmousse

​​​478 kr. pr. person​, min. 20 personer

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778