grafik

UGENS RET

MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 16 - KL. 19. KUN 158 KR.

ALLE tirsdage tilbydes stegt flæsk ad libitum til 158 kr. pr. person

Vi serverer naturligvis og alle andre retter fra menukortet

Også som take-away ved forudbestilling​

Uge 16, f.o.m. d. 15/4 t.o.m. d. 18/4, 2024

Koteletter i fad med hvide ris

158 kr.

Uge 17, f.o.m. d. 22/4 t.o.m. d. 25/4, 2024

Oksesteg med glaserede perleløg, brun sovs og hvide kartofler

158 kr.

Uge 18, f.o.m. d. 29/4 t.o.m. d. 2/5, 2024

Jægerschnitzel af svinemørbrad med ærter, brasede kartofler og brun sovs

158 kr.

Uge 19, f.o.m. d. 6/5 t.o.m. d. 9/5, 2024

Barbeque-marinerede spareribs med grøn salat, bagt kartoffel og hvidløgssmør

158 kr.

Uge 20, f.o.m. d. 13/5 t.o.m. d. 16/5, 2024

Tyndsteg med flødekartofler og grøn salat

158 kr.

Uge 21, f.o.m. d. 20/5 t.o.m. d. 23/5, 2024

Ovnstegt laks med hvide kartofler og citronsauce

158 kr.

Også som take-away

Bordbestilling anbefales på telefon 5885 9022

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778