En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Find bryllupslokaler i smukke omgivelser

Brylluppet - Jeres helt store dag

​Er I på udkig efter skønne bryllupslokaler i smukke omgivelser, der skal danne rammen om Jeres store dag, så er I landet det helt rigtige sted! På Reersø Kro har I mulighed for at leje skønne lokaler til bryllup. Vores kro er beliggende nær Kalundborg – ideelt for Jer, der bor i Gørlev, Slagelse eller et andet sted på Sjælland.

Hvis I har svært ved at finde det rette selskabslokale inklusiv de rette festmenuer, så har vi løsningen. Vi tilbyder smukke  selskabslokaler af forskellig størrelser, helt op til 150 gæster og vi hjælper gerne med sammensætning af den helt rette festmenu, samt valg af passende vine.

Hvis I drømmer om skønne rammer for Jeres forestående fest, er vores kro ideel til anledningen. Her vil I opleve en idyl og ro, når I træder indenfor i for eksempel vores selskabslokale med lysekroner og "guldstole". 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Traditionelt dansk køkken, gourmet eller buffet
  • Familiedrevet kro med mange års erfaring
  • Idylliske og smukke rammer
  • Stråtækt og autentisk landsby kro
  • Selskabslokaler med plads til helt op til 150 gæster

Hvad er inkluderet, når I lejer bryllupslokaler?

Når I lejer bryllupslokaler hos os, har I mulighed for, at selv at sammensætte Jeres bryllupsmenu, eller vælge en af vores helaftens arrangenter. Vi tilbyder alt fra traditionelle danske retter, buffet, gourmet eller en menu efter særlige ønsker. 

​​

En forret kan for eksempel være en suppe eller lækker fisk. Hovedretten kan være alt lige fra mørt hjortekød til lækre buffeter og til dessert en lækker rødvinspocheret pære med kanelis. 

Er I interesserede i, at afholde et bryllup med overnatning, tilbyder vi også det.

​​

Har I brug for et uforpligtende tilbud?

Det er af største vigtighed for os, at festen kommer til at foregå som I drømmer om og derfor tilbyder vi uforpligtende selskabssamtaler, hvor menu, vine, opdækning, priser, forplejning og alt muligt andet drøftes. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

​Ring til os på telefon 58 85 90 22 eller skriv en e-mail til info@reersoekro.dk, hvis I ønsker at leje et af vores flotte bryllupslokaler eller høre mere om en pris.​ 

Nyheder og vigtig info​