En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Skønne konfirmationslokaler på Reersø Kro

Konfirmationsfesten

Er I på udkig efter skønne konfirmationslokaler, som I kan afholde festen i, så tilbyder vi på Reersø Kro forskellige selskabslokaler. Kroen er beliggende nær Kalundborg, så bor I, i Gørlev, Slagelse eller andre steder på Sjælland, vil vores kro være et ideelt sted at holde konfirmation.

Vores kro er en gammel, stråtækt kro, hvor der med tiden er blevet arrangeret mange forskellige fester. Måske skal din fest være den næste? Hos os er du sikker på, at du får både autentiske og idylliske rammer med stor erfaring og professionalisme.

Vi råder over flere forskellige selskabslokaler, der varierer i størrelse og med plads til op til 150 gæster. Alle lokalerne er hyggelige og festlige og alle arrangementer inkluderer opdækning efter vores værters ønsker, så vi kan sætte rammerne om en uforglemmelig konfirmationsfest.

På Reersø Kro tilbyder vi

  • Konfirmationslokaler med plads til op til 150 gæster
  • Idylliske og smukke rammer
  • Veltillavet mad efter ønske
  • Selskabssamtale
  • Professionel og nærværende betjening
  • Overnatning med morgenmad

Buffet eller sammensatte menuer

Det er klart, at ved festlige arrangementer som for eksempel en konfirmation er konfirmationslokalerne ikke nok. Derfor kan I hos vælge imellem forskellige festmenuer eller en ønsket buffet. Vi tilpasser altid vores menuer ud fra Jeres ønsker, så I får den fest, I drømmer om.

Vi tilbyder blandt andet traditionelle retter fra det danske køkken og sætter en stor ære i, også at kunne være fleksible i forhold til specifikke ønsker omkring en given menu. Vi forsøger, så vidt det er muligt, at tilberede vores retter af lokale og økologiske råvarer. 

Hvis I vil være sikre på at få det rette lokale med den rette opdækning og lignende samt at få rådgivning om selve planlægningen, tilbyder vi selskabssamtaler, så vi sammen finder den rette løsning for Jeres kommende konfirmation.  

Uforpligtende tilbud på konfirmationslokaler

Har I behov for at planlægge en fremtidig konfirmation og se nærmere på konfirmationslokaler, hører vi meget gerne fra Jer. Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende rundvisning efter forudgående aftale.

Ring på telefon 58 85 90 22, eller skriv en e-mail til info@reersoekro.dk for et uforpligtende tilbud.

​​

Nyheder og vigtig info​