Stegeretter / Fried Dishes / Bratgerichte

Mellem kl. 16 og 20:30, from 16.00 to 20:30, zwischen 16.00 und 20:30

Wienerschnitzel med brasede kartofler, dreng, ærter og skysauce - 208,00 kr.

Wienerschnitzel with pommes sautées, peas and gravy

​Wienerschnitzel mit Pommes Sautées und Kraftsauce


Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler og skysauce - 142,00 kr.

​Minced beef with soft fried onions, boiled potatoes and gravy

​Hackbraten mit weich gebratenen Zwiebeln, Kartoffeln und Bratensauce


Kroens bøf skåret af oksefilet med årstidens grøntsager - 245,00. kr

Vælg mellem Madagaskar pebersauce eller hjemmelavet Bearnaise sauce

og pommes frites eller stegte kartofler

Steak of fillet of beef with vegetables of the season. Choose between Madagascar

pepper sauce or homemade sauce Bearnaise and French fries or fried potatoes

Steak von Rinderfillet mit Gemusen. Wählen sie bitte zwischen Madgascarsauce

oder hausgemachter Bearnaisesauce und Pommes Frites oder gebratenen Kartoffeln


Efterårsmenu​

2 eller 3 retters menu - som skønt supplement til vores a la carte kort

Serveres dagligt fra kl. 16 til 20:30

​Forret

Kastanjesuppe med ristede kastanjer og lunt brød og smør

1 glas La Galope, Sauvignon Blanc

Hovedret

Kalvemørbrad med ristede svampe, rødvinsløg, hvide kartofler og kalvesky

1 glas Hartenberg, Cabernet Sauvignon, Sydafrika

Dessert

Flamberede blommer med vanijleis

1 glas Trimbach, Gewurtztraminer

2 retter, 288 kr. pr. person uden vinmenu

2 retter, 415 kr. pr. person med vinmenu

3 retter, 385 kr. pr. person uden vinmenu

3 retter, 550 kr. pr. person med vinmenu