grafik

UGENS RET

MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 16 - KL. 19

Vi serverer naturligvis og alle andre retter fra menukortet

Også som take-away ved forudbestilling​

Uge 11, f.o.m. d. 11/3 t.o.m. d. 14/3, 2024

Gammeldags kalvesteg m. waldorfsalat, tyttebær, hvide kartofler og skysovs

158 kr.

Uge 12, f.o.m. d. 18/3 t.o.m. d. 21/3, 2024

Helstegt kylling m. hjemmelavet agurkesalat, hvide

kartofler og skysovs

158 kr.

Uge 14, f.o.m. d. 1/4 t.o.m. d. 4/4, 2024

Forloren hare med ribsgelé, hvide kartofler og skysovs

158 kr.

Uge 15, f.o.m. d. 8/4 t.o.m. d. 11/4, 2024

Bagt laks med ris og karrysauce

158 kr.

Uge 16, f.o.m. d. 15/4 t.o.m. d. 18/4, 2024

Koteletter i fad m. hvide ris

158 kr.

​​

Bordreservation anbefales på telefon 5885 9022

OGSÅ SOM TAKE-AWAY9022 fra kl. 11

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778