Nytårs menu 2018

Ud af huset på Reersø kro

Forret​

TAPAS tallerken m fisk og kød

Hovedret​

Oksemørbrad og braiseret boeuf onglet, spidskålspakke m rodfrugter, jordskokpurè, kartoffelfondant og svampesauce

Dessert​

Is roulade m frugtcoulis

Pris pr. person 298,00 

Afhentes 31/12 2017 imellem kl. 15‐16 På Reersø kro 

Bestilles på 5885 9022 senest 29/12/2017

Mandag d. 28/9, onsdag d. 30/9 og torsdag d. 1/10 - serveres ikke tirsdag

Reersøgryde med hjemmelavet kartoffelmos af danske kartofler

98,00 kr.

​​

Mandag d. 5/10, onsdag d. 7/10 og torsdag d. 8/10 - serveres ikke tirsdag

Gammeldags kalvesteg med danske kartofler, skysovs og Waldorfsalat

98,00 kr.

​​

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​