info@reersoekro.dk 

Restauranten er åben igen og  stadig  TAKE AWAY

Overnatning på Reersø Kro

​Tæt på Kalundborg på Sjælland ligger en idyllisk kro, hvor du kan drømme i fred. Som et alternativ til at overnatte i byen, tilbyder vi dig en overnatning på kanten af Storebælt og næsten for enden af vejen. Og dog er det kun en lille halv times kørsel fra Kalundborg!

Vi tilbyder overnatning til forretningsrejsende

Vi tilbyder dig et lille idyl, hvor du kan slappe af oven på dagens møder eller besøg og har fred og ro til at forberede dig til den kommende arbejdsdag. 

Vores idyl er en gammel, stråtækt landsbykro på Reersø, hvor naturen er tæt på. Vi garanterer dig fuld afslapning, når du booker overnatning hos os.

Til konferencedeltagere der har behov for et sted at sove

Har I brug for at holde kursus eller konference, hvor I også skal bruge en overnatning, så har Reersø Kro de perfekte faciliteter til det.

Vi ligger et roligt sted; næsten ved vejens ende, så I bliver ikke forstyrret, men kan få afviklet jeres kursus i god ro og orden. Vi har naturligvis gode kursuslokaler med moderne AV-udstyr og internetkobling. 

En overnatning på vejen

Det moderne menneske er altid på vej. På vej fra det ene til det andet. Så kan det være godt at få mulighed for en overnatning på vejen frem til det næste.

Vi tilbyder en overnatning i et lille, overskueligt landsbysamfund, som emmer af historie og hygge. Så mangler I et sted at overnatte i nærheden af Kalundborg, så er Reersø Kro et godt bud til jeres overnatning.

Ring til os allerede i dag på telefon 58 85 90 22 eller e-mail info@reersoekro.dk og få et uforpligtende tilbud på en hyggelig overnatning i fredelige omgivelser tæt på byen.​

Du eller I er også velkomne til at sende en besked til os via vores kontaktformular, hvor vi vil vende retur hurtigst muligt på jeres forespørgsel angående overnatning. 

CVR: ​28896778

Strandvejen 46, Reersø
​4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

E-mail: info@reersoekro.dk

KonTrolrapport

FInd smiley ordning​ på REERSØ KRO her

På Reersø har man formået at holde det gamle idylliske miljø. Kroen er selvfølgelig også bibeholdt i den gamle stil.  Vi har en hyggelig overdækket gårdhave hvor man kan få grillmad om sommeren.

Ring til os hvis De skal have fest, eller De skal planlægge Deres udflugt.

Vi er blevet vurderet til 5,9 ud af 10 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Trustpilot