grafik

Påsken, 2023. F.o.m. 1. april t.o.m. 10. april

I anledning af påskens komme har vores køkkenchef sammensat en skøn påskeanretning til den traditionelle påskefrokost samt en indbydende 3-retters aftenmenu. Vi glæder os til at byde gamle, såvel som nye gæster velkommen i vores charmerende lavloftede krostue eller i den overdækkede gårdhave - hvis vejret tillader det.​

Påskefrokosten 12-16

Kryddersild, marinerede sild og karrysalat

Æg og rejer med kold mayonnaise

Sprød fiskefilet med citron og remoulade

Kroens laksetatar

Lun leverpostej med bacon og champignons

Mørbradbøf af gris a la creme

Ost, kiks og hjemmelavet frisk frugtsalat

Franskbrød, hjemmebagt rugbrød, smør og fedt

268 kr. pr. person

TILKØB

Lammekølle med mintgelé til 35 kr.

Røget ål med røræg og purløg til 45 kr.

OGSÅ SOM TAKE-AWAY​

Aftenmenuen 17-20:30

Forret

Smørdampet rødtunge med gulerodspuré, ramsløgsolie 

og lunt brød

Hovedret

Kørvelstegt kalvefilet med kalvesky, citronstegte kartofler 

og forårsgrønt

Dessert

Pavlova med citronfromage og chokolade påskeæg

398 kr. pr. person

OGSÅ SOM TAKE-AWAY​

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778