Hovedretter

Variation over kalv

Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, kalvesky og urtestegte kartofler

​218 kr. pr. person

Choko-cow

serveret med bagt kartoffel med urtesmør, grøntsager og hjemmelavet sauce bearnaise

​218 kr. pr. person

Oksemørbrad

med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant

​218 kr. pr. person

Helstegt hjortefilet

med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, årstidens grønt og vildtflødesauce

​218 kr. pr. person

Helstegt kalvefilet

med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler

​188 kr. pr. person

Kalvesteg stegt som vildt

med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce

​158 kr. pr. person

Gammeldags oksesteg

med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysauce

​158 kr. pr. person

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18