Hovedretter

Variation over kalv

Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, kalvesky og urtestegte kartofler

​218 kr. pr. person

Choko-cow

serveret med bagt kartoffel med urtesmør, grøntsager og hjemmelavet sauce bearnaise

​218 kr. pr. person

Oksemørbrad

med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant

​218 kr. pr. person

Helstegt hjortefilet

med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, årstidens grønt og vildtflødesauce

​218 kr. pr. person

Helstegt kalvefilet

med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler

​188 kr. pr. person

Kalvesteg stegt som vildt

med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce

​158 kr. pr. person

Gammeldags oksesteg

med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysauce

​158 kr. pr. person

Mandag d. 28/9, onsdag d. 30/9 og torsdag d. 1/10 - serveres ikke tirsdag

Reersøgryde med hjemmelavet kartoffelmos af danske kartofler

98,00 kr.

​​

Mandag d. 5/10, onsdag d. 7/10 og torsdag d. 8/10 - serveres ikke tirsdag

Gammeldags kalvesteg med danske kartofler, skysovs og Waldorfsalat

98,00 kr.

​​

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​