grafik

Hovedretter

Variation over kalv

Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, 

kalvesky og urtestegte kartofler

​​278 kr. pr. person​, min. 10 personer

​Oksemørbrad

med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant

​​268 kr. pr. person​, min. 10 personer

​Helstegt hjortefilet

med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, 

årstidens grønt og vildtflødesauce

​​268 kr. pr. person​, min. 10 personer

Helstegt kalvefilet

med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler

​​218 kr. pr. person​, min. 10 personer

​Kalvesteg stegt som vildt

med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler 

samt vildtflødesauce

​​188 kr. pr. person​, min. 10 personer

​Gammeldags oksesteg

med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, 

hvide kartofler og skysauce

​​188 kr. pr. person​​, min. 10 personer

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778