Hovedretter

Variation over kalv

Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, kalvesky og urtestegte kartofler

​218 kr. pr. person

Choko-cow

serveret med bagt kartoffel med urtesmør, grøntsager og hjemmelavet sauce bearnaise

​218 kr. pr. person

Oksemørbrad

med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant

​218 kr. pr. person

Helstegt hjortefilet

med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, årstidens grønt og vildtflødesauce

​218 kr. pr. person

Helstegt kalvefilet

med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler

​188 kr. pr. person

Kalvesteg stegt som vildt

med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce

​158 kr. pr. person

Gammeldags oksesteg

med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysauce

​158 kr. pr. person