grafik

Busselskaber og arrangementer for institutioner

Få en minderig og glad dag på Reersø Kro

På Reersø Kro byder vi med stor glæde velkommen til  busselskaber og kommunale/private institutioner i smukke og historiske omgivelser og alle arrangementer tilrettelægges i nøje samarbejde mellem arrangør og os.

Menuen vælges efter eget ønske og alle priser inkluderer lokaleleje, opdækning samt betjening i smukke selskabslokaler med handicapegnede faciliteter.

Med en udflugt til vores stråtækte og idylliske Reersø Kro, vil vi garantere, at I får en oplevelsesrig dag med skønne madoplevelser;  og selve Reersø er en oplevelse i sig selv! 

Vi har stor rutine i at byde velkommen til busselskaber fra både Slagelse, Kalundborg og resten af Vestsjælland og da vores festlokaler kan rumme op 150 gæster, har vi også mulighed for at byde velkommen til de helt store busselskaber. 

Vi har gode priser og tilbud på busselskaber

Vores 350 år gamle og idylliske kro danner en perfekt ramme, som udflugtsmål for store busselskaber. Kom ud og stræk benene i de smukke, naturlige omgivelser og nyd vores gode danske kro retter. Vi tilbyder 2-retters menuer, specielt sammensat til busselskaber og institutioner. Vi er naturligvis fleksible, hvis der ønskes andet, end de allerede sammensatte menuer. 

Reersø Kro råder over 12 værelser af forskellig standard og alle med private faciliteter, hvis der ønskes overnatning for mindre selskaber. 

Kontakt os allerede i dag

Vælg Reersø Kro som destination til jeres næste busudflugt og ønskes yderligere information, står vi med glæde til rådighed således, at Jeres besøg bliver helt, som I ønsker det.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778