En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Friske pandestegte ål ad libitum, 358 kr. pr. person

Stegte ål fra kl. 12 hver dag - året rundt

På Reersø Kro serverer vi dagligt og hele året rundt, pandestegte ål ad libitum fra eget fadebur og vi er kendt for, at servere nogle af de bedste ål, der naturligvis nydes med hjemmelavet persillesovs og - når det er muligt - lokale hvide, kogte kartofler fra Gørlev. Når vi siger "ad libitum", mener vi "ad libitum" og da ålene slagtes, paneres og steges løbende, kan der forekomme lidt ventetid mellem opfyldning af fadene. Vores kro, der ligger mellem Kalundborg og Slagelse på Vestsjælland, inviterer til afslapning og nydelse, så sæt derfor nogle timer af, når I kommer for at opleve idyl og ægte krostemning.

Vores kro er en gammel, familie drevet stråtækt kro med traditionel dansk mad på menukortet. Vi garanterer derfor, at du udover smagen af stegt ål, får lov til at opleve de helt rigtige rammer. Dansk traditionel mad smager ofte endnu bedre midt i en vaskeægte krostemning.

Vi har åbent hver dag fra klokken 12 til klokken 23 og ønsker I at tage en overnatning med morgenmad, råder vi over 13 værelser med private faciliteter af forskellige standarder. 

​Traditionen omkring åleben på tallerkenen

Alle ved, at kanten på tallerkenen skal afrundes af åleben og nogle mener, at der skal ligge et kryds henover tallerkenen, men den helt store diskussion går på, om benene skal ligge lodret eller vandret....

Vi  mener helt klart, at det er "drengene", der ligger dem vandret og "mændene", der ligger dem lodret - lige gyldigt, hvilken kategori man er i, garanterer vi, at der vil være ål nok!

Vores kro har efterhånden en 340 år gammel historie bag sig og er blevet drevet af nu tre generationer. Det er derfor ikke bare stegt ål ad libitum, du får glæde af, når du besøger Reersø Kro. Du får også lov til at opleve en gammel kro og dens historie med et udvalg af gode danske retter, der - så vidt det er muligt - er tilberedt af lokale og økologiske råvarer. 

Ring og bestil bord til stegt ål ad libitum

Kontakt os på telefon 58 85 90 22 eller skriv en e-mail til info@reersoekro.dk.