grafik

Friske pandestegte ål ad libitum, 398 kr. pr. person

Stegte ål fra kl. 12 hver dag - året rundt

På Reersø Kro serverer vi dagligt og hele året rundt pandestegte ål ad libitum fra eget fadebur. Reersø Kro er kendt for at servere nogle af Danmarks bedste ål, der naturligvis nydes med hjemmelavet persillesovs og - når det er muligt - lokale hvide, kogte kartofler fra Søgaarden i Gørlev. 

Når vi siger "ad libitum", mener vi "ad libitum" og da ålene slagtes, paneres og steges løbende, kan der forekomme lidt ventetid mellem opfyldning af fadene. 

Vores mere end 350 år gamle kro, der ligger mellem Kalundborg og Slagelse på Vestsjælland, inviterer til afslapning og nydelse, så sæt derfor nogle timer af, når I kommer for at opleve idyl og ægte krostemning.

Vores kro er en gammel, familie drevet stråtækt kro med traditionel dansk mad på menukortet. Vi garanterer derfor, at du udover smagen af stegt ål, får lov til at opleve de helt rigtige rammer. Dansk traditionel mad smager ofte endnu bedre midt i en vaskeægte krostemning.

​Traditionen omkring åleben på tallerkenen

Alle ved, at kanten på tallerkenen skal afrundes af åleben og nogle mener, at der skal ligge et kryds henover tallerkenen, men den helt store diskussion går på, om benene skal ligge lodret eller vandret....

Vi  mener helt klart, at det er "drengene", der lægger dem vandret og "mændene", der lægger dem lodret; uanset hvilken kategori man hører til under, garanterer vi at der vil være ål nok!

Vores kro har efterhånden en 350 år gammel historie bag sig og er blevet drevet af nu tre generationer. Det er derfor ikke bare stegt ål ad libitum, du kan nyde når du besøger Reersø Kro. Du får også mulighed for til at opleve en gammel kro og dens historie med et bredt udvalg af gode danske retter, der - så vidt det er muligt - er tilberedt af lokale og økologiske råvarer. 

Ring og bestil bord til stegt ål ad libitum

Kontakt os på telefon 58 85 90 22 eller skriv en e-mail til info@reersoekro.dk.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778