En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Smukke selskabslokaler i skønne omgivelser

Skal I holde selskab, skal lokalerne og maden være i orden. På Reersø Kro har vi flere smukke selskabslokaler og festlokaler med overnatning, der anvendes til arrangementer af forskellige størrelser.

Vores gamle, stråtækte kro danner en smuk og idyllisk ramme om et godt selskab – uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller noget helt fjerde. Vores festlokaler har været lejet ud til mange gæster fra blandt andet Gørlev, Kalundborg og det øvrige Sjælland.

Vi kan afholde fester, konferencer og arrangementer for mindre selskaber og har også festlokaler, der kan rumme helt op til 150 gæster.

Kroen råder over 12 værelser, alle med private faciliteter og har desuden samarbejde med Reersø Camping og andre lokale udbydere. Er du interesseret i et længere besøg? Læs mere om vores kroophold

Festlokaler med servering af menuer efter ønske

I vores selskabslokaler serverer vi alt fra brunch, buffet og klassiske retter - udvalget er stort og med retter, der appellerer til alle.

Et eksempel på en menu kunne være kastanjesuppe eller skøn fisk til forret, en hjortefilet til hovedret og en rødvinspocheret pære med kanelis til dessert. Der er naturligvis også mulighed for en lækker buffet, hvis dette ønskes. Læs mere om vores forskellige buffeter​. 

Vi leverer endvidere selskabsmenuer til private fester ud af huset!

Forventningsafstemning og planlægning

En fest skal være en succes – god mad, smuk bordopdækning i gode festlokaler gør det ikke alene. Det er vigtigt for os, at vi får afstemt alle forventningerne, før selskabet afholdes ved en selskabssamtale. På den måde sikrer vi, at arrangementet og vores lokale til festen er som ønsket.

Vores priser inkluderer opdækning, betjening, mad og drikke efter nærmere aftale.

Ring for uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om udlejning af selskabslokaler, beder vi Jer venligst kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne for et kommende arrangement. Vi har mange års erfaring og vil gøre vores yderste for, at Jeres arrangement, bliver vellykket for Jer og Jeres gæster!

Kontakt os i dag på telefon 58 85 90 22 eller e-mail info@reersoekro.dk - bemærk venligst svartid på 1-3 dage på mails.​

Se billeder fra fester i vores selskabslokaler