grafik

Smukke selskabslokaler i skønne omgivelser

Livets vigtigste fester i smukke rammer!

På Reersø Kro kender vi til vigtigheden i, at arrangere alle livets vigtige begivenheder og vi har erfaringen i og lysten til, at være en professionel del af Jeres næste arrangement. Her på kroen råder vi over flere smukke selskabslokaler, der anvendes til arrangementer af forskellig karakter. Vores gamle, stråtækte kro danner en smuk og idyllisk ramme om et godt selskab helt fra den allerførste fest, dåben henover konfirmationen, brylluppet, de runde mærkedage til den sidste mindefyldte afsked.


Vi leverer endvidere selskabsmenuer til private fester ud af huset!

Forventningsafstemning og planlægning

En fest skal være en succes – god mad, smuk bordopdækning i gode festlokaler gør det ikke alene. Det er vigtigt for os, at vi får afstemt alle forventningerne, før selskabet afholdes ved en selskabssamtale. På den måde sikrer vi, at arrangementet og vores lokale til festen er som ønsket. 

Vores priser inkluderer opdækning, betjening, mad og drikke efter nærmere aftale.

Ring for uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores selskabslokaler, busselskaber eller buffet til selskaber, beder vi Jer venligst kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne for et kommende arrangement. Vi har mange års erfaring, og vil gøre vores yderste for at Jeres arrangement bliver vellykket for Jer og Jeres gæster! Hvis I er interesseret i et at leje et mødelokale, har vi også lokaler til dette.

Alle selskaber - på nær helaftensarrangementer - løber over 6 timer. Herefter pålægges gebyr på 750 kr. pr. påbegyndt time.

Helaftensarrangementerne løber over 9 timer og herefter pålægges ligeledes gebyr på 750 kr. pr. påbegyndt time.

Kontakt os i dag på telefon 58 85 90 22 eller e-mail info@reersoekro.dk - bemærk venligst svartid på 1-3 dage på mails.​

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778