grafik

Smukke selskabslokaler i skønne omgivelser

Buffet til selskaber i flotte lokaler

Skal I holde selskab, skal lokalerne og maden være i orden. På Reersø Kro har vi flere smukke selskabslokaler og festlokaler med overnatning, der anvendes til arrangementer af forskellige størrelser. Vores gamle, stråtækte kro danner en smuk og idyllisk ramme om et godt selskab, og er oplagt at anvende i forbindelse med:

  • Konfirmation
  • Rund fødselsdag
  • Bryllup
  • Konferencer

Vores festlokaler har været lejet ud til mange gæster fra blandt andet Slagelse, Kalundborg og det øvrige Vestsjælland. Vi kan afholde arrangementer for mindre selskaber, men vi har også festlokaler, der kan rumme helt op til 150 gæster. 

Kroen råder desuden over 12 værelser, som alle har private faciliteter. Ønsker du et længere ophold, er der også mulighed for dette – vi har et samarbejde med Reersø Camping og andre lokale udbydere, og tilbyder i den forbindelse et hyggeligt kroophold.

​Festlokaler med buffet til selskaber og flere muligheder

I vores selskabslokaler serverer vi både brunch, klassiske retter og buffet til selskaber. Vi har et stort udvalg, som indeholder retter, der appellerer til alle. 

Et eksempel på en menu kunne være kastanjesuppe eller skøn fisk til forret, en hjortefilet til hovedret og en rødvinspocheret pære med kanelis til dessert. Du kan læse mere om udvalget af vores forskellige buffeter her.

Vi leverer endvidere selskabsmenuer til private fester ud af huset!

Forventningsafstemning og planlægning

En fest skal være en succes – god mad, smuk bordopdækning i gode festlokaler gør det ikke alene. Det er vigtigt for os, at vi får afstemt alle forventningerne, før selskabet afholdes ved en selskabssamtale. På den måde sikrer vi, at arrangementet og vores lokale til festen er som ønsket. 

Vores priser inkluderer opdækning, betjening, mad og drikke efter nærmere aftale.

Ring for uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores selskabslokaler, busselskaber eller buffet til selskaber, beder vi Jer venligst kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne for et kommende arrangement. Vi har mange års erfaring, og vil gøre vores yderste for at Jeres arrangement bliver vellykket for Jer og Jeres gæster! Hvis I er interesseret i et at leje et mødelokale, har vi også lokaler til dette.

Alle selskaber - på nær helaftensarrangementer - løber over 6 timer. Herefter pålægges gebyr på 750 kr. pr. påbegyndt time.

Helaftensarrangementerne løber over 9 timer og herefter pålægges ligeledes gebyr på 750 kr. pr. påbegyndt time.

Kontakt os i dag på telefon 58 85 90 22 eller e-mail info@reersoekro.dk - bemærk venligst svartid på 1-3 dage på mails.​

Se billeder fra fester i vores selskabslokaler

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778