info@reersoekro.dk 

Restauranten er åben igen og  stadig  TAKE AWAY

Selskabslokaler til din fest

​Skal man holde selskab, skal de valgte selskabslokaler og maden være i orden. På Reersø kro nær Kalundborg på Sjælland har vi mange hyggelige selskabslokaler, der anvendes til selskaber af forskellig størrelse.

Vor gamle, stråtækte kro danner en smuk og idyllisk ramme om et godt selskab; uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller noget helt fjerde. 

Vi kan afhode fester for små grupper i vores selskabslokaler, men vi har også selskabslokaler for helt op til 180 personer, hvis det er behovet. 

Servering af en varieret menu i vores lokaler

I vore selskabslokaler serverer vi mange af de klassiske retter, men vi har også mere specielle retter på menuen. Derfor er der noget, der appellerer til alle. 

Til forret kan vi for eksempel byde på en kastanjesuppe eller en jordskokkesuppe, til hovedret er vi meget stolte af vores hjortefilet og til dessert har vi for eksempel rødvinspocheret pære med kanelis. Selvfølgelig kan vi også byde på buffeter, hvis det er det, i gerne vil have.

Planlægningen inklusiv selskabslokaler

En fest skal være en succes. God mad og gode selskabslokaler gør det ikke alene. Derfor er det vigtigt for os, at vi får afstemt forventningerne, før selskabet skal holdes. På den måde kan vi være med til at sikre, at selskabet bliver præcist sådan, som I gerne vil have det. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk og få et uforpligtende tilbud på leje af vores selskabslokaler. 

CVR: ​28896778

Strandvejen 46, Reersø
​4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

E-mail: info@reersoekro.dk

KonTrolrapport

FInd smiley ordning​ på REERSØ KRO her

På Reersø har man formået at holde det gamle idylliske miljø. Kroen er selvfølgelig også bibeholdt i den gamle stil.  Vi har en hyggelig overdækket gårdhave hvor man kan få grillmad om sommeren.

Ring til os hvis De skal have fest, eller De skal planlægge Deres udflugt.

Vi er blevet vurderet til 5,9 ud af 10 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Trustpilot