Lækre tallerken anrettede forretter serveret med lunt brød og smør
Lun rødtungemousse med hummersauce og fleuron - 128 kr.
Varmrøget laks fra kroens eget røgeri med asparges og spinat a la creme - 108 kr.
Fisketallerken med kroens udvalg af 3 slags fisk anrettet på bund af sprød salat - 138 kr.
Klassisk rejecocktail - 118 kr.
Tarteletter med høns i asparges - 98 kr.
Tapastallerken med kroens udvalg af 3 slags charcuteri - 128 kr.
Jomfruhummer bisque toppet med flødeskum og Cognac - 125 kr.
Hjemmerøget lakseroulade med rejer og sprød salat - 118 kr.
Veltillavede hovedretter - 2. servering fadserveres
Variation over kalv - 388 kr.
Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, kalvesky og urtestegte kartofler
Oksemørbrad - 308 kr.
Med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant
Helstegt hjortefilet - 318 kr.
Med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, årstidens grønt og vildtflødesauce
Helstegt kalvefilet - 298 kr.
Med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler
Kalvesteg stegt som vildt - 198 kr.
Med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce
Gammeldags oksesteg - 198 kr.
Med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysauce
Lækre hjemmelavede desserter
Frugttærte med fed creme fraiche - 108 kr.
Citronfromage med friskpisket flødeskum - 98 kr.
Islagkage med 3 lag is - 118 kr.
Chokoladekurv med 3 slags is og friske frugter - 138 kr.
Hjemmebagte pandekager (2 stk.) med vaniljeis, flødeskum, syltetøj og et stænk Kahlua - 126 kr.
Reersø Kro´s rabarberdrøm; Rabarberkompot på bund af marengs og toppet med vaniljecreme - 86 kr.
Natmad - prikken over I´et på en vellykket fest
Frikadeller med hjemmelavet kold kartoffelsalat og rugbrød - 108 kr.
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød - 148 kr.
Røde pølser med brød og hele molevitten - 118 kr.
Pølsebord med 3 slags pølse, lun leverpostej og brød - 148 kr.
Aspargessuppe med kødboller og lunt brød - 98 kr.