Brunch - minimum 10 couverter

BRUNCH

min. 10 couverter

Små pandestegte pølser

Sprød bacon

Hjemmelavet røræg

Lun leverpostej

2 slags koldt pålæg

Brie ost og skære ost

Hjemmebagte pandekager

Kanelsnegle

Syltetøj

Frisk frugt i mundrette stykker

 Rundstykker, franskbrød, rugbrød og smør

148,00 kr. pr. person

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18