Buffet

Minimum 10 couverter

BUFFET - FORSLAG 101

Røget lakseroulade med flute
Rejerand med dressing og flute
Tyndsteg med mixet salat, tomatsalat og dressing
Frikadeller med kartoffelsalat
Frugtstænger med vanillie creme fraiche

Kr. 182,00​

BUFFET - FORSLAG 102

Fiskefad med 3 slags fisk, dressing og flute
Parmaskinke med melon
Helstegt culottesteg med ovnstegte kartofelbåde
Glaseret skinke med pastasalat og marinerede kartofler
Bacon svøbt svinemørbrad med broccolisalat
Ostebord med frugtsalat og kiks

Kr. 202,00

BUFFET - FORSLAG 103

Laks Bellevue med rejer
Røget laks med caviar creme og flute
Spegeskinke med røræg
Tyndsteg med broccoli salat
Lammekølle med ovnstegte kartofelbåde og grøntsagstærter
Chokoladekage
Ost med kiks og druer

Kr. 218,00

​​

BUFFET - FORSLAG 104

Tærte med røget laks og spinat
Fiskefad med 2 slags fisk, dressing og flute
Parmaskinke med melon
Indbagt svinemørbrad med ratatouille
Tyndsteg med mixet salat, dressing og pasta salat
Frikadeller med kartoffel salat
Frugtstænger med vanillie creme fraiche
Brie ost med kiks og druer

Kr. 258,00

Mandag d. 28/9, onsdag d. 30/9 og torsdag d. 1/10 - serveres ikke tirsdag

Reersøgryde med hjemmelavet kartoffelmos af danske kartofler

98,00 kr.

​​

Mandag d. 5/10, onsdag d. 7/10 og torsdag d. 8/10 - serveres ikke tirsdag

Gammeldags kalvesteg med danske kartofler, skysovs og Waldorfsalat

98,00 kr.

​​

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​