Forretter/starters/Vorspeisen

Mellem kl. 16 og 20:30, from 16.00 to 20:30, zwischen 16.00 und 20:30

Varmrøget lakserilette sat på sprød salat - 96,00 kr.

Smoked salmon with green salad and sour cream

​Geräucherter Lachs mit Salat und Creme Fraiche


Rejecocktail med Thousand Island dressing - 96,00 kr.

Shrimp cocktail with Thousand Island dressing

Krabbencocktail mit Thousand Island


Indbagte hvidløgsrejer på sprød salat med hvidløgsdressing - 96,00 kr.

Garlic shrimps on crispy lettuce with garlic dressing

​Knoblauchkrabben auf knusprigem Salat mit Knoblauchdressing


Hummersuppe med flødeskum og cognac - 96,00 kr.

​Lobster soup with whipped cream and brandy

Hummersuppe mit Schlagsahne und Cognac


Aspargessuppe - 85,00 kr.

Asparagus soup

Spargelsuppe 


Alle forretter serveres med lunt brød og smør

All first courses are served with warm bread and butter

Allen Vorspeisen sind mit Brot und Butter serviert

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18