Forretter/starters/Vorspeisen

Mellem kl. 16 og 20:30, from 16.00 to 20:30, zwischen 16.00 und 20:30

Varmrøget lakserilette sat på sprød salat

Smoked salmon with green salad and sour cream

​Geräucherter Lachs mit Salat und Creme Fraiche

​96,00 kr.

Rejecocktail med Thousand Island dressing

Shrimp cocktail with Thousand Island dressing

Krabbencocktail mit Thousand Island

​​96,00 kr.

Indbagte hvidløgsrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

Garlic shrimps on crispy lettuce with garlic dressing

​Knoblauchkrabben auf knusprigem Salat mit Knoblauchdressing

​​96,00 kr.

Hummersuppe

​Lobster soup

Hummersuppe

​96,00 kr.​

Aspargessuppe

Asparagus soup

Spargelsuppe 

85,00 kr.


Alle forretter serveres med lunt brød og smør

All first courses are served with warm bread and butter

Allen Vorspeisen sind mit Brot und Butter serviert

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​