grafik

Forretter/starters/Vorspeisen

Mellem kl. 16 og 20:30, from 16.00 to 20:30, zwischen 16.00 und 20:30

Cornflakes paneret havtaskehale med løgkompot og urtesalat

Cornflakes breaded monkfishtail with onion compote 

and herbs salad

​Cornflakes paniert Seeteufel mit Zwiebelkompott und Kräutersalat

125 kr.

Rejecocktail med Thousand Island dressing

Shrimp cocktail with Thousand Island dressing

​Krabbencocktail mit Thousand Island

106 kr.

Indbagte hvidløgsrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

Garlic shrimps on crispy lettuce with garlic dressing

​​Knoblauchkrabben auf knusprigem Salat mit Knoblauchdressing

106 kr.

​Hummersuppe med flødeskum og cognac

​​Lobster soup with whipped cream and brandy

​Hummersuppe mit Schlagsahne und Cognac

106 kr.

​​

Alle forretter serveres med lunt brød og smør

All first courses are served with warm bread and butter

​Allen Vorspeisen sind mit Brot und Butter serviert

Hovedretter / Maincourses / Hauptgerichten

Pandestegte ål fra eget bassin - ad libitum

Serveres med hvide kartofler og persillesauce

​Our speciality! Fried eels with boiled potatoes and parsley sauce

​​Unsere Spezialität! Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

378 kr.​​

Wienerschnitzel med dreng, ærter, brasede kartofler og skysauce

Wienerschnitzel with pommes sautées, peas and gravy

​Wienerschnitzel mit Pommes Sautées und Kraftsauce

238 kr.

Dansk hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og skysovs

​Minced beef with onions, boiled potatoes and gravy

​​Hackbraten mit weich gebratenen Zwiebeln, Kartoffeln und Bratensauce

162 kr.

Beuf Bearnaise af krogmodnet oksefilet

med årstidens grønt og pommes frites

Beuf Bearnaise with French fries / Beuf Bearnaise mit pommes Frites

285 kr.

Ribeye med timiankartofler, butternut squash, 

glaserede rødløg og pebersauce

Ribeye with timepotatoes, glaced red onions and peppersauce

Ribeye mit Thymian Kartoffeln, glasierte rote Zwiebel und Pfeffer sauce

328 kr.

Stegt eller kogt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce

Fried or steamed plaice with boiled potatoes and parsley sauce

​​Gebratene oder gekochte Scholle mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

238 kr.

Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer, svampe, 

asparges og hvide kartofler

Stuffed plaice with lobster sauce, shrimps, mushrooms and asparagus

​​Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln

258 kr.​

​Årstidens salat med brød og smør

Salad of the season served with bread and butter

​​Salat des Jahreszeit mit Brot und Butter serviert

98 kr.

Pirog med årstidens grøntsagsfyld - vegansk ret

Pirog stuffed with the vegetables of the season - vegan dish

​Pirog mit Gemüse des Jahreszeit - veganes Gerichte

188 kr.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778