grafik

Forretter/starters/Vorspeisen

Mellem kl. 16 og 21 / from 16 to 21 / zwischen 16 und 21

Cornflakes paneret havtaskehale med løgkompot og urtesalat

Cornflakes breaded monkfishtail with onion compote 

and herbs salad

​Cornflakes paniert Seeteufel mit Zwiebelkompott und Kräutersalat

125 kr.

Rejecocktail med Thousand Island dressing

Shrimp cocktail with Thousand Island dressing

​Krabbencocktail mit Thousand Island

125 kr.

Indbagte hvidløgsrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

Garlic shrimps on crispy lettuce with garlic dressing

​​Knoblauchkrabben auf knusprigem Salat mit Knoblauchdressing

125 kr.

​Hummersuppe med flødeskum og cognac

​​Lobster soup with whipped cream and brandy

​Hummersuppe mit Schlagsahne und Cognac

106 kr.

​​

Alle forretter serveres med lunt brød og smør

All first courses are served with warm bread and butter

​Allen Vorspeisen sind mit Brot und Butter serviert

Hovedretter / Maincourses / Hauptgerichten

Wienerschnitzel med dreng, ærter, brasede kartofler og skysauce

Wienerschnitzel with pommes sautées, peas and gravy

​Wienerschnitzel mit Pommes Sautées und Kraftsauce

248 kr.

Dansk hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og skysovs

​Minced beef with onions, boiled potatoes and gravy

​​Hackbraten mit weich gebratenen Zwiebeln, Kartoffeln und Bratensauce

188 kr.

Kroens lækre burger med pommes frites og

krofatters hemmelige dressing

Burger with French fries / Burger mit Pommes

168 kr.

Beuf Bearnaise af krogmodnet oksefilet

med årstidens grønt og pommes frites

Beuf Bearnaise with French fries / Beuf Bearnaise mit Pommes

285 kr.

Kronhjortemedaljon m. svampesautée, jordskokchips, råsyltede tyttebær, rødvinssauce og hasselnødde ristede kartofler

Reindeer medallion with mushroom sauté, artichoke chips, pickled lingonberries, redwine sauce and hazelnut roasted potatoes

Rentiermedaillon mit Pilzsauté, Artischockenchips, rohen eingelegten Preiselbeeren, Rotweinsauce und Haselnuss-Bratkartoffeln

338 kr.

Pandestegte ål fra eget bassin - ad libitum

Serveres med hvide kartofler og persillesauce

​Our speciality! Fried eels with boiled potatoes and parsley sauce

​​Unsere Spezialität! Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

398 kr.

Stegt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce

Fried plaice with boiled potatoes and parsley sauce

​​Gebratene Scholle mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

248 kr.

Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer, svampe, 

asparges og hvide kartofler

Stuffed plaice with lobster sauce, shrimps, mushrooms and asparagus

​​Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln

268 kr.​

​Årstidens salat med brød og smør

Salad of the season served with bread and butter

​​Salat des Jahreszeit mit Brot und Butter serviert

118 kr.

Pirog med årstidens grøntsagsfyld - vegansk ret

Pirog stuffed with the vegetables of the season - vegan dish

​Pirog mit Gemüse des Jahreszeit - veganes Gerichte

188 kr.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778