En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Buffet forslag

Hos Reersø Kro kan man også servere buffet til sin fest​

Buffet nr. 11 - den lokalt inspirerede

  • ​Dampet laks med dressing og flutes
  • ​Marinerede rejer med flutes
  • ​Helstegt culottesteg med ovnstegte kartoffelbåde og tomatsalat
  • ​Glaseret skinke med mikset grøn salat, pastasalat og sauce
  • ​Hjemmebagt chokoladekage med vaniljeis

​​258 kr. pr. person

​​​

Buffet nr. 12 - den dansk inspirerede

  • Røgede foreller med flødestuvet spinat
  • ​Varmrøget laks med krydderurtecreme
  • ​Tarteletter med høns i asparges
  • ​Mørbradbøf med løg og champignon
  • ​Kyllingelår med agurkesalat
  • ​Frikadeller med kartoffelsalat
  • ​Ostebord med frugtsalat og kiks​

​278 kr. pr. person​

​​

Buffet nr. 13 - den italiensk inspirerede

  • ​​Kold skaldyrssalat med lune flutes
  • ​Carpaccio af havtaske med salat og brød
  • ​Porchetta (rullet gris med svær hele vejen rundt) med salat, ovnstegte kartofler og skysauce
  • ​Fyldte lammekøller med marinerede kartofler og tomat/mozzarella salat
  • ​Frikadeller med kartoffelsalat
  • ​Tiramisu

​​298 kr. pr. person​

Buffet nr. 14 - noget for alle i alle aldre

  • ​Lakseroulade med dressing, rejer og brød
  • ​Glaseret skinke med flødekartofler
  • ​Kyllingebryst med tomatsalat
  • ​Frikadeller med kartoffelsalat
  • ​Helstegt tyndsteg med grøntsagstærter og sauce
  • ​Frugttærte med vanillecreme​

​298 kr. pr. person

​Buffet nr. 15

  • ​Laks a la Bellevue
  • ​Tunmousse med lune flutes
  • ​Røget hellefisk med sprød salat
  • ​Pighvar med rodfrugtssauce
  • ​Hvidløgsmarinerede tigerrejer med dressing og flutes
  • ​Oksemørbrad med grønt fra årstiden og rødvinssauce
  • ​Helstegt kalv med rødbede/rabarber salat
  • ​Indbagt svinemørbrad med pommes Anne
  • ​Tarte au citron​

​358 kr. pr. person

​​

Buffet nr.16

​Forret som tallerkenservering

  • ​Røget dyrekølle på sprød salat og brød

Buffet

  • ​Røget lakseroulade med rejer
  • ​Gratinerede jomfruhummer med brød
  • ​Bagt havtaskefilet med krydderurtesalat
  • ​Helstegt oksefilet med ratatouille og urtestegte kartofler
  • ​Indbagt svinemørbrad med tomatsalat
  • ​Braiseret kalveskank med linsesalat og sauce
  • ​Osteplanke med frugt og kiks
  • ​Nøddetærte med børmousse

​Pris: 438,00 Kr.​

Nyheder og vigtig info​

facebook-gråFølg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev med løbende information om nye tiltag, arrangementer og lignende.

banner_groen_847x274

​COVID-19

​​Vi følger naturligvis alle udstukne retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Dette betyder bl.a., at alt personale, der er i kontakt med gæster, bærer mundbind/visir og at alle gæster ligeledes skal bære mundbind, når de ikke sidder ved det anviste bord. Selvom I ikke lige kan se det, smiler vi og glæder os fortsat til at byde nye, såvel som "gamle" gæster velkomne.

Køkkenet har fortsat åbent for take-away, som kan bestilles på telefon 5885 9022, tak.

​Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til overnatning eller til et ophold på vores kro på ​telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk

​​

Reersø Kro, Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev