Buffet forslag

Buffet nr. 11 - den lokalt inspirerede

​Dampet laks med dressing og flutes

Marinerede rejer med flutes

Helstegt culottesteg med ovnstegte kartoffelbåde og tomatsalat

Glaseret skinke med mikset grøn salat, pastasalat og sauce

Hjemmebagt chokoladekage med vaniljeis

258 kr. pr. person

Buffet nr. 12 - den dansk inspirerede

Røgede foreller med flødestuvet spinat

Varmrøget laks med krydderurtecreme

Tarteletter med høns i asparges

Mørbradbøf med løg og champignon

Kyllingelår med agurkesalat

Frikadeller med kartoffelsalat

Ostebord med frugtsalat og kiks

278 kr. pr. person

Buffet nr. 13 - den italiensk inspirerede

Kold skaldyrssalat med lune flutes

Carpaccio af havtaske med salat og brød

Porchetta (rullet gris med svær hele vejen rundt) med salat, ovnstegte kartofler og skysauce

Fyldte lammekøller med marinerede kartofler og tomat/mozzarella salat

Frikadeller med kartoffelsalat

Tiramisu

298 kr. pr. person

​Buffet nr. 14 - noget for alle i alle aldre

Lakseroulade med dressing, rejer og brød

Glaseret skinke med flødekartofler

Kyllingebryst med tomatsalat

Frikadeller med kartoffelsalat

Helstegt tyndsteg med grøntsagstærter og sauce

Frugttærte med vanillecreme

298 kr. pr. person

Buffet nr. 15

Laks a la Bellevue

Tunmousse med lune flutes

Røget hellefisk med sprød salat

Pighvar med rodfrugts¨sauce

Hvidløgsmarinerede tigerrejer med dressing og flutes

Oksemørbrad med grønt fra årstiden og rødvinssauce

Helstegt kalv med rødbede/rabarber salat

Indbagt svinemørbrad med pommes Anne

Tarte au citron

358 kr. pr. person

Buffet nr.16

Forret som tallerkenservering:

Røget dyrekølle på sprød salat og brød

Buffet:

Røget lakseroulade med rejer

Gratinerede jomfruhummer med brød

Bagt havtaskefilet med krydderurtesalat

Helstegt oksefilet med ratatouille og urtestegte kartofler

Indbagt svinemørbrad med tomatsalat

Braiseret kalveskank med linsesalat og sauce

Osteplanke med frugt og kiks

Nøddetærte med børmousse

Pris: 438,00 Kr.