Buffet nr. 11 - den lokalt inspirerede
Dampet laks med dressing og flutes
Marinerede rejer med flutes
Helstegt culottesteg med ovnstegte kartoffelbåde og tomatsalat
Glaseret skinke med mikset grøn salat, pastasalat og sauce
Hjemmebagt chokoladekage med vaniljeis
258 kr. pr. person
Buffet nr. 12 - den dansk inspirerede
Røgede foreller med flødestuvet spinat
Varmrøget laks med krydderurtecreme
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf med løg og champignon
Kyllingelår med agurkesalat
Frikadeller med kartoffelsalat
Ostebord med frugtsalat og kiks
278 kr. pr. person
Buffet nr. 13 - den italiensk inspirerede
Kold skaldyrssalat med lune flutes
Carpaccio af havtaske med salat og brød
Porchetta (rullet gris med svær hele vejen rundt) med salat, ovnstegte kartofler og skysauce
Fyldte lammekøller med marinerede kartofler og tomat/mozzarella salat
Frikadeller med kartoffelsalat
Tiramisu
298 kr. pr. person
Buffet nr. 14 - noget for alle i alle aldre
Lakseroulade med dressing, rejer og brød
Glaseret skinke med flødekartofler
Kyllingebryst med tomatsalat
Frikadeller med kartoffelsalat
Helstegt tyndsteg med grøntsagstærter og sauce
Frugttærte med vanillecreme
298 kr. pr. person
Buffet nr. 15
Laks a la Bellevue
Tunmousse med lune flutes
Røget hellefisk med sprød salat
Pighvar med rodfrugts¨sauce
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med dressing og flutes
Oksemørbrad med grønt fra årstiden og rødvinssauce
Helstegt kalv med rødbede/rabarber salat
Indbagt svinemørbrad med pommes Anne
Tarte au citron
358 kr. pr. person
Buffet nr.16
Forret som tallerkenservering:
Røget dyrekølle på sprød salat og brød
Buffet:
Røget lakseroulade med rejer
Gratinerede jomfruhummer med brød
Bagt havtaskefilet med krydderurtesalat
Helstegt oksefilet med ratatouille og urtestegte kartofler
Indbagt svinemørbrad med tomatsalat
Braiseret kalveskank med linsesalat og sauce
Osteplanke med frugt og kiks
Nøddetærte med børmousse
Pris: 438,00 Kr.