Lækre tallerken anrettede forretter serveret med lunt brød og smør
	Lun rødtungemousse med hummersauce og fleuron - 128 kr.
	Varmrøget laks fra kroens eget røgeri med asparges og spinat a la creme - 108 kr.
	Fisketallerken med kroens udvalg af 3 slags fisk anrettet på bund af sprød salat - 138 kr.
	Klassisk rejecocktail - 118 kr.
	Tarteletter med høns i asparges - 98 kr.
	Tapastallerken med kroens udvalg af 3 slags charcuteri - 128 kr.
	Jomfruhummer bisque toppet med flødeskum og Cognac - 125 kr.
	Hjemmerøget lakseroulade med rejer og sprød salat - 118 kr.
Veltillavede hovedretter - 2. servering fadserveres
	Variation over kalv - 388 kr. 
	Braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesauté, kalvesky og urtestegte kartofler
	Oksemørbrad - 308 kr. 
	Med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant
	Helstegt hjortefilet - 318 kr.
	Med Waldorfsalat, tyttebær, melon/drue kompot, årstidens grønt og vildtflødesauce
	Helstegt kalvefilet - 298 kr.
	Med årstidens grøntsager, trøffelsky og nøddekartofler
	Kalvesteg stegt som vildt - 198 kr.
	Med Waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce
	Gammeldags oksesteg - 198 kr.
	Med peberrodsalat, årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysauce
Lækre hjemmelavede desserter
	Frugttærte med fed creme fraiche - 108 kr.
	Citronfromage med friskpisket flødeskum - 98 kr.
	Islagkage med 3 lag is - 118 kr.
	Chokoladekurv med 3 slags is og friske frugter - 138 kr.
	Hjemmebagte pandekager (2 stk.) med vaniljeis, flødeskum, syltetøj og et stænk Kahlua - 126 kr.
	Reersø Kro´s rabarberdrøm; Rabarberkompot på bund af marengs og toppet med vaniljecreme - 86 kr.
Natmad - prikken over I´et på en vellykket fest
	Frikadeller med hjemmelavet kold kartoffelsalat og rugbrød - 108 kr.
	Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød - 148 kr.
	Røde pølser med brød og hele molevitten - 118 kr.
	Pølsebord med 3 slags pølse, lun leverpostej og brød - 148 kr.
	Aspargessuppe med kødboller og lunt brød - 98 kr.