Forretter og supper

Cornflakespaneret havtaskehale

med løgkompot, urtesalat, lune flutes og smør

​95 kr. pr. person

Lun rødtungemousse

med hummersauce og fleuron

​88 kr. pr. person

Lakseroulade røget på kroens eget røgeri

med rejer, lunt brød og smør

​78 kr. pr. person

Varmrøget laks fra kroens eget røgeri

med asparges, spinat a la creme, lune flutes og smør

​68 kr. pr. person

Fisketallerken

med kroens udvalg af 3 slags fisk, dressinger og lune flutes

95 kr. pr. person

Rejecocktail

med dressing, lune flutes og smør

​78 kr. pr. person

​​

Tarteletter

med høns i asparges

​58 kr. pr. person

​​

Cremet hummersuppe

med hummerkød, Cognac og lune flutes

​88 kr. pr. person

​​

Cremet fiskesuppe

med krebsehaler, urter og lune flutes

​82 kr. pr. person

Aspargessuppe

med kødboller og flutes

78 kr. pr. person

Kastanjesuppe (sæsonbetonet)

med stykker af røget fasanbryst og lune flutes

​85 kr. pr. person

Fyldig jordskokkesuppe (sæsonbetonet)

med brødcroutons og sprødt ristet bacon

​78 kr. pr. person​

Mandag d. 28/9, onsdag d. 30/9 og torsdag d. 1/10 - serveres ikke tirsdag

Reersøgryde med hjemmelavet kartoffelmos af danske kartofler

98,00 kr.

​​

Mandag d. 5/10, onsdag d. 7/10 og torsdag d. 8/10 - serveres ikke tirsdag

Gammeldags kalvesteg med danske kartofler, skysovs og Waldorfsalat

98,00 kr.

​​

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​