En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Få stegt ål ad libitum i idylliske rammer

Stegt ål fra kl. 12 til 358 kr. pr. person

Drømmer du om stegt ål ad libitum, friskslagtede fra eget fadebur – og så ovenikøbet i idylliske rammer? Så er du landet det helt rigtige sted. På Reersø Kro tilbyder vi nemlig al den stegte ål, du kan spise. Vores kro er beliggende nær Kalundborg. Bor du i Kalundborg, Gørlev eller andre steder på Sjælland, så und dig selv et hyggeligt besøg på kroen.

Vores kro er en gammel, familie drevet stråtækt kro med traditionel dansk mad på menukortet. Vi garanterer derfor, at du udover smagen af stegt ål, får lov til at opleve de helt rigtige rammer. Dansk traditionel mad smager ofte endnu bedre midt i en vaskeægte krostemning.

Vi har normalt åbent hver dag fra klokken 12 til klokken 22. Får du lyst til at kigge forbi i det tidsrum, står vi klar til at give dig en god oplevelse. Overvejer du at tage en overnatning med i samme ombæring, har vi 12 ledige værelser til rådighed.

​Prøv vores velsmagende stegte ål

Hvis du er lige så vild med stegt ål, som vi er, så skal du uden tøven tage et kig forbi kroen til et godt måltid mad. Prøv stegt ål ad libitum fra klokken 12 til 358 kr. pr. person.

Vores kro har efterhånden en gammel historie bag sig. Kroen er nemlig mere end 340 år gammel og er blevet drevet af nu tre generationer. Det er derfor ikke bare stegt ål ad libitum, du får glæde af, når du besøger Reersø Kro. Du får også lov til at opleve en gammel kro og dens historie. Udover at kroen emmer af idyl og hygge, så får du også mulighed for at opleve vores økologiske og lokale råvarer i kroens restaurant eller vores overdækkede gårdhave, der er åben i sommerperioden.​

Ring og bestil bord til stegt ål ad libitum

Kontakt os på telefon 58 85 90 22 eller skriv en e-mail til info@reersoekro.dk.

Nyheder og vigtig info​

facebook-gråFølg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev med løbende information om nye tiltag, arrangementer og lignende.

banner_groen_847x274

​COVID-19

​​Vi følger naturligvis alle udstukne retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Dette betyder bl.a., at alt personale, der er i kontakt med gæster, bærer mundbind/visir og at alle gæster ligeledes skal bære mundbind, når de ikke sidder ved det anviste bord. Selvom I ikke lige kan se det, smiler vi og glæder os fortsat til at byde nye, såvel som "gamle" gæster velkomne.

Køkkenet har fortsat åbent for take-away, som kan bestilles på telefon 5885 9022, tak.

​Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til overnatning eller til et ophold på vores kro på ​telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk

​​

Reersø Kro, Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev