grafik

​​Ugens ret til kun 158 kr.

Hver mandag, onsdag og torsdag fra kl. 16 - 20. Ugens ret er supplement til vores daglige a la carte kort!

Alle tirsdage: Ovnstegt flæsk med rødbeder, persillesovs og kartofler

OGSÅ UD AF HUSET MOD FORUDBESTILLING

Uge 6, f.o.m. d. 3/2 t.o.m. d. 7/2

Kogt torsk og ”bukser” m. hvide kartofler og sennepsovs

Uge 7, f.o.m. d. 10/2 t.o.m. d. 13/2

Pulled pork burger m coleslaw og BBQ sauce

Uge 8, f.o.m. d. 17/2 t.o.m. d. 20/2

Forloren hare med ribsgelé, hvide kartofler og skysovs

Uge 9, f.o.m. d. 24/2 t.o.m. d. 27/2

Helstegt gammeldags kylling med stegte kartofler,

sovs af stegesky og hjemmelavet agurkesalat

Uge 10, f.o.m. d. 3/3 t.o.m. d. 6/3

Skipperlabskovs m hjemmesyltede rødbeder og sennep

Uge 11, f.o.m. d. 10/3 t.o.m. d. 13/3

Skinke Cordon Bleu m grønne bønner,

persillestegte kartofler og skysovs

Uge 12, f.o.m. d. 17/3 t.o.m. d. 20/3

Ovnstegt mørksej m dildkartofler og citronsauce

Uge 13, f.o.m. d. 24/3 t.o.m. d. 27/3

Helstegt lammekølle m stegte kartofler og lammesky

UGENS RET ER SUPPLEMENT TIL DE ØVRIGE RETTER I VORES MENUKORT

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778