En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

Stegte ål ad libitum 

Traditionelt dansk køkken​

Familiedrevet​​ i 3 generationer

​Idyllisk & autentisk 

​Gammel stråtækt kro​​

Kro​ med autentisk krostemning

VI HAR ÅBENT HVER DAG FRA KL. 12 OG GLÆDER OS TIL AT BYDE VELKOMMEN

BEMÆRK VENLIGST - SØNDAG D. 8. MAJ ÅBNER KROEN KL. 17

   UDENFOR HØJSÆSON ER VORES LUKKETIDER VARIERENDE - RING VENLIGST FOR BORDBESTILLING

”Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt…” Det kunne næsten være Reersø Kro, H. C. Andersen skrev om i sin sang. Væggene er godt nok ikke så skæve, men smuk er den stråtækte kro på Reersø mellem Kalundborg og Slagelse på Vestsjælland - kun et smut væk fra Alfarvej.

Vi har åbent hver dag fra fra kl. 12 til kl. 22 - køkkenet lukker kl. 21 (uden for højsæson, kan lukketid variere). Ud over vores mange velsmagende danske retter, serverer vi dagligt fra kl. 12, vores skønne pandestegte ål fra eget fadebur ad libitum. ​

Reersø kro

Kroen har en historie, der går mere 340 år tilbage og har været familiedrevet i 3 generationer. Kroen har i alle disse år været omdrejningspunktet i den gamle landsby og hvis vægge kunne tale, kunne de med garanti fortælle røverhistorier fra bønder, fiskere og andet godtfolk!

På Reersø Kro er viften af tilbud bred - alt fra a la carte henover seminarer til livets allerstørste fester. Intet er for småt eller for stort, læs mere om vores forskellige selskabslokaler, mødelokaler samt busselskaber. VI tilbyder også mad ud af huset.

Kroen råder endvidere over 12 værelser, der alle er af forskellig standard og alle med private faciliteter. Udover almindelig overnatning, tilbyder vi endvidere kroophold med helpension af kortere eller længere varighed.

Udtalelser fra kroens besøgende

Venlig og imødekommende

Tak for super god fest / frokostarrangement i anledning af min 60 års fødselsdag. Dejligt med fleksibilitet omkring menuvalg, tidsplan for dagen, bordopstilling incl. plads til modeltog. Hyggelige værelser og god morgenmad. Vi og alle vores 42 andre gæster kommer meget gerne igen.

Mich​ael

Smørrebrød Reersø Kro

Ved et familiebesøg på Reersø fik vi til frokost det lækreste smørrebrød fra Reersø Kro. Den friskstegte fiskefilet har vi aldrig fået bedre. Dyrlægens Natmad, flæskesteg og skinke var i en klasse for sig.

Vi kommer helt sikkert på Reersø Kro ved lejlighed.

Steen og Dorte, Munkebo, Fyn

Dorte Sams

Stegt flæsk med persillesov på Reersø Kro

Stegt flæsk med persillesov - mums - på Reersø Kro. Skøn overdækket gårdhave med mange grønne planter. Det er ikke sidste gang, at vi kører en tur til Reersø, som er værd at besøge, og så er et besøg på kroen perfekt som afslutning, inden man kører videre og hjemad. Det gør vi meget gerne om en anden gang.

Torben Skovgaard Bach

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778