grafik

Spisested der serverer dansk kro-mad

Besøg dit lokale spisested

På Reersø Kro finder du det lokale spisested mellem Slagelse og Kalundborg på Vestsjælland. Her serverer vi velsmagende dansk mad for både vores overnattende gæster og for alle andre, der ønsker at komme forbi for at smage vores lækre mad.

Vi har åbent hver dag mellem kl. 12 og 23 (køkkenet lukker kl. 21:30). Vær opmærksom på, at vores lukketid varierer uden for højsæsonen.

Vores menukort bugner af danske klassikere

Vores menukort bugner af traditionelle danske retter. Blandt vores specialiteter er for eksempel wienerschnitzler, ål ad libitum, stegt flæsk, fyldte rødspætter og ikke mindst hjemmebagte pandekager med is. Du kan finde en oversigt over hele vores menukort her

Vi er et spisested, der serverer kroportioner, så du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at gå sulten herfra – hvis du gør, er det i hvert fald din egen skyld. Vi sparer ikke på noget.

Som tillæg til vores menukort serverer vi hver mandag, onsdag og torsdag dagens ret.

Om tirsdagen serverer vi også sprødstegt flæsk med persillesovs, hertil hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder ad libitum. Dette serverer vi hver tirsdag fra kl. 16:30, og du har også mulighed for at købe maden med hjem som take away, hvis du foretrækker at nyde den derhjemme.

Lokale og økologiske råvarer i sæson

Vi lægger utrolig stor vægt på den gode smag og de lokale råvarer. Derfor bruger vi, så vidt det er muligt, både lokale og økologiske råvarer. Derudover benytter vi os hovedsageligt af årstidens råvarer.

Nyd maden i vores hyggelige krostue eller gårdhave

Du kan nyde vores velsmagende mad i vores hyggelige krostue, og om sommeren har du også mulighed for at indtage den udenfor i vores overdækkede gårdhave, hvis du foretrækker det.

Kontakt os og reserver et bord

Vi anbefaler, at du ringer til os på forhånd efter kl. 11:30 for at reservere bord i vores spisested. På den måde kan du være sikker på, at der er plads til dig og dine gæster, når I kommer.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778