En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

Mad ud af huset til hverdag og til fest

Reersø Kro leverer også mad ud af huset

Take away

​Ønsker I at nyde god og veltillavet kromad i egne hjemlige rammer, tilbyder vi hele vores a la carte kort, samt sæsonmenuer som take away. 

Ring til 58 85 90 22 og hent på Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev.

​​

​På Reersø Kro har vi mange års erfaring i levering af kvalitetsbevidst mad, der - så vidt det er muligt - er tilberedt af lokale og friske råvarer. Om festen er privat eller om der er tale om store firmaarrangementer, er vi i stand til, at indfri forventningerne. Vi tilbyder alt fra brunch til 3-retters menuer og ønsker man skræddersyede menuer til de helt specielle begivenheder, kan vi også imødekomme dette. Gebyr for levering, efter forudgående aftale.

Brunch

Ordet "brunch" er som bekendt en sammentrækning af ordene breakfast og lunch - altså morgenmad og frokost, og det er netop det, vores brunch indeholder. 

Frokost anretninger

Som en god dansk frokost anretning, består alle vores tilbud af sild og ost; således at frokosten på god dansk maner, både starter og slutter, som den forventeligt skal. 

Aftenbuffet

Uanset hvilken form for buffet, der alle indeholder forret, hovedret og dessert, I vælger til den næste sammenkomst, kan vi garantere en spændende sammensætning med noget for enhver smag. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eventuelle ændringer. ​

3 retters menu

Vi har sammensat nogle spændende 3 retters menuer, der alle indeholder en fiskeforret, en hovedret med steg og en lækker dessert, hvis man har planer om en mere eksklusiv sammenkomst. Retterne leveres så de er til at servere uden at værterne skal gøre meget mere, end at hygge om gæsterne.

Selskabssamtale

Om vi har selskaber på kroen eller om vi skal levere til private selskaber, er det altid vigtigt for os, at vi imødekommer vores gæsters ønsker. Derfor står vi naturligvis til rådighed - både telefonisk, på mail eller personligt - med grundig information, gode råd og vejledning eller i forhold til specifikke ønsker.​

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står naturligvis altid til rådighed for en snak om Jeres kommende arrangement og I er velkomne til, at kontakte os enten telefonisk eller på mail.​