Mad ud af huset til hverdag og til fest

Take away

​Ønsker I, at nyde god og veltillavet kromad i egne hjemlige rammer, tilbyder vi hele vores a la carte kort, samt sæson menuer som take away. Ring til 5885 9022 og hent på Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev.

​​

​På Reersø Kro har vi mange års erfaring i levering af kvalitetsbevidst mad, der - så vidt det er muligt - er tilberedt af lokale og friske råvarer. Om festen er privat eller om der er tale om store firmaarrangementer, er vi i stand til, at indfri forventningerne. Vi tilbyder alt fra brunch til 3-retters menuer og ønsker man skræddersyede menuer til de helt specielle begivenheder, kan vi også imødekomme dette.

Brunch

Ordet "brunch" er som bekendt en sammentrækning af ordene breakfast og lunch - altså morgenmad og frokost, og det er netop det, vores brunch indeholder. 

Frokost anretninger

Som en god dansk frokost anretning, består alle vores tilbud af sild og ost; således at frokosten på god dansk maner, både starter og slutter, som den forventeligt skal. 

Aftenbuffet

Uanset hvilken form for buffet, der alle indeholder forret, hovedret og dessert, I vælger til den næste sammenkomst, kan vi garantere en spændende sammensætning med noget for enhver smag. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eventuelle ændringer. ​

3 retters menu

Vi har sammensat nogle spændende 3 retters menuer, der alle indeholder en fiskeforret, en hovedret med steg og en lækker dessert, hvis man har planer om en mere eksklusiv sammenkomst. Retterne leveres så de er til at servere uden at værterne skal gøre meget mere, end at hygge om gæsterne.

Selskabssamtale

​Om vi har selskaber på kroen eller om vi skal levere til private selskaber, er det altid vigtigt for os, at vi imødekommer vores gæsters ønsker. Derfor står vi naturligvis til rådighed - både telefonisk, på mail eller personligt - med grundig information, gode råd og vejledning eller i forhold til specifikke ønsker.

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18