grafik

Mad ud af huset til hverdag og til fest

Reersø Kro leverer take away

Ønsker I at nyde god og veltillavet kromad i egne hjemlige rammer? På Reersø Kro nær Slagelse og Kalundborg på Vestsjælland tilbyder vi hele vores a la carte kort, samt sæsonmenuer som take away.

​​​

Vi har mange års erfaring i levering af kvalitetsbevidst mad, der - så vidt det er muligt - er tilberedt af lokale og friske råvarer. Om festen er privat eller om der er tale om store firmaarrangementer, er vi i stand til at indfri forventningerne når der skal leveres mad ud af huset.

Hos Reersø Kro er mulighederne mange inden for take away. Vi tilbyder alt fra brunch til 3-retters menuer, og ønsker man skræddersyede menuer til de helt specielle begivenheder, kan vi også imødekomme dette. Der pålægges et gebyr for take away levering efter forudgående aftale.

Brunch

Ordet "brunch" er som bekendt en sammentrækning af ordene breakfast og lunch - altså morgenmad og frokost, og det er netop det, vores brunch indeholder. 

Frokost anretninger

Som en god dansk frokostanretning, består alle vores tilbud af sild og ost, således at frokosten på god dansk maner, både starter og slutter, som den forventeligt skal.  

Aftenbuffet

Uanset hvilken form for buffet du vælger, indeholder alle forret, hovedret og desser. Vi kan garantere en spændende sammensætning med noget for enhver smag. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eventuelle ændringer. ​Vi tilbyder også buffet til selskaber i vores egne lokaler. 

3 retters menu

Hvis man har planer om en eksklusiv sammenkomst, hvor der er behov for mad ud af huset, har vi sammensat nogle spændende 3 retters menuer. Alle menuer indeholder en fiskeforret, en hovedret med steg og en lækker dessert. Retterne leveres så de er til at servere uden at værterne skal gøre meget mere, end at hygge om gæsterne.

Få et uforpligtende tilbud ved en selskabssamtale

Uanset type selskab, står vi altid til rådighed for en snak om jeres kommende arrangement, så vi kan imødekomme jeres ønsker til mad ud af huset. Vi kan kontaktes allerede i dag på telefon, mail eller personligt. Vi ser frem til at levere en fantastisk madoplevelse ved take away.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778