info@reersoekro.dk 

Restauranten er åben igen og  stadig  TAKE AWAY

Mad ud af huset til fester & arrangementer

​Skal festen blive vellykket, er det en forudsætning at maden er god. Når du skal bruge mad ud af huset i Kalundborg og på Sjælland, er vi på Reersø Kro stolte af, at kunne byde på gode madoplevelser. 

På Reersø Kro er vi vant til at levere mad ud af huset til hele Sjælland. Derfor kan vi klare det meste; om jeres selskab er lille eller stort, og uanset hvilken slags fest, det drejer sig om.

Vi tilbyder mad ud af huset med 3 retters menu

Vi har sammensat nogle gode menuforslag, som altid er en succes blandt vores kunder. Alle vores menuer til mad ud af huset indeholder en fiskeforret, en hovedret med steg og en lækker desser, og retterne er afstemt i forhold til hinanden.

Buffet til mad ud af huset

Vælger I en af vore buffeter, når vi skal levere mad ud af huset til jer, kan I regne med en spændende sammensat menu fremstillet af gode råvarer.

Buffeterne indeholder naturligvis alle både forret, hovedret og dessert, så ingen går skuffet fra bordet.

Få mad ud af huset med kolde anretninger

Vi har valgt at vore kolde anretninger alle indeholder sild og ost; så er man sikker på at få måltidet både startet og sluttet på en god måde. Derudover har vi igen forskellige sammensætninger, vi kan tilbyde som mad ud af huset til Kalundborg og hele Sjælland.

Brunch som mad ud af huset

Vores brunchbuffet er bredt sammensat; den indeholder både lunt og sødt, og vi garanterer, at alle bliver mætte.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 58 85 90 22 eller e-mail info@reersoekro.dk, hvis du har spørgsmål om mad ud af huset til dit selskab. 

CVR: ​28896778

Strandvejen 46, Reersø
​4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

E-mail: info@reersoekro.dk

KonTrolrapport

FInd smiley ordning​ på REERSØ KRO her

På Reersø har man formået at holde det gamle idylliske miljø. Kroen er selvfølgelig også bibeholdt i den gamle stil.  Vi har en hyggelig overdækket gårdhave hvor man kan få grillmad om sommeren.

Ring til os hvis De skal have fest, eller De skal planlægge Deres udflugt.

Vi er blevet vurderet til 5,9 ud af 10 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Trustpilot