En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

grafik

A la carte kortet på Reersø Kro​

På Reersø Kro har vi åbent hver dag mellem kl. 12 og 23 - køkkenet lukker kl. 21:30. Udenfor højsæson varierer åbningstiden. Vores menukort bugner af gode danske retter baseret - så vidt det er muligt - på lokale og økologiske råvarer: Der er tale om kro portioner, så går man sulten her fra, er det ens egen skyld. Blandt vores specialiteter kan nævnes pandestegte ål ad libitum, wienerschnitzler, fyldte rødspætter og hjemmebagte pandekager med is efter farmors hemmelige opskrift. 

Til eftermiddagskaffen kan vi friste med god gammeldags æblekage.​

Den traditionsrige julemåned og nytårsaften står lige for døren og f.o.m. d. 15 november t.o.m. d. 20. december tilbyder vi - ud over a la carte kortet - både vores lækre juleplatte eller juleanretning i vores hyggelige krostuer.

Nytårsaften skal fejres med venner, nære og kære og til den anledning har vi sammensat en lækker 4-retters menu udelukkende som take-away. 

Som tillæg til a la carte kortet, serverer vi dagens ret  - og husk endelig vores sprøde stegte flæsk hver  tirsdag fra kl. 16:30; også som mad ud af huset.​