Fisk & vegetar/fish & vegetarian/Fisch & Vegitariar

Mellem kl. 16 og 21, from 16.00 to 21.00, zwischen 16.00 und 21.00

Kroens specialitet! Pandestegte ål fra eget bassin ad libitum

Serveres med hvide kartofler, smeltet smør og persillesauce

Our speciality! Fried eels with boiled potatoes, melted butter and parsley sauce

​Unsere Spezialität! Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln,

zerlassener Butter und Petersiliensauce

​​358,00 kr.

Stegt eller kogt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce

Fried or steamed plaice with boiled potatoes and parsley sauce

​Gebratene oder gekochte Scholle mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

​​228,00 kr.

Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer, svampe og asparges

​Stuffed plaice with lobster sauce, shrimps, mushrooms and asparagus

​Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln

​238,00 kr.

Smørstegt pighvarfilet med kartofler, grøntsager og safransauce kr. 238,-

​Butter fried turbot fillet with boiled potatoes, vegetables and saffron sauce

​Buttergebratenes Steinbuttfilet mit Kartoffeln, Wurzelgemüse und Safransauce

238,00 kr.

​​

Vegetarretter – serveres hele dagen

Vegetarian dishes – served all day

Vegetarische gerichte – den ganzen Tag serviert

Årstidens salat med brød og smør

​Salad of the season served with bread and butter

​Salat des Jahreszeit mit Brot und Butter serviert

78,00 kr.

Pirog med årstidens grøntsagsfyld

Pirog stuffed with the vegetables of the season

Pirog mit Gemüse des Jahreszeit

158 kr.