Fisk & vegetar/fish & vegetarian/Fisch & Vegitariar

Mellem kl. 16 og 20:30, from 16.00 to 20:30, zwischen 16.00 und 20:30

Kroens specialitet! Pandestegte ål fra eget bassin ad libitum - 358,00 kr.

Serveres med hvide kartofler og persillesauce

Our speciality! Fried eels with boiled potatoes and parsley sauce

​Unsere Spezialität! Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce


Stegt eller kogt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce - 228,00 kr.

Fried or steamed plaice with boiled potatoes and parsley sauce

​Gebratene oder gekochte Scholle mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce


Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer, svampe og asparges - 238,00 kr.

​Stuffed plaice with lobster sauce, shrimps, mushrooms and asparagus

​Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln


Smørstegt havtaske med kartofler, grøntsager og safransauce - kr. 238,00 kr.

​Butter fried monkfish with boiled potatoes, vegetables and saffron sauce

​Buttergebratenes Seeteufel mit Kartoffeln, Wurzelgemüse und Safransauce

​​

Vegetarretter – serveres hele dagen

Vegetarian dishes – served all day

Vegetarische gerichte – den ganzen Tag serviert

Årstidens salat med brød og smør - 78,00 kr.

​Salad of the season served with bread and butter

​Salat des Jahreszeit mit Brot und Butter serviert


Pirog med årstidens grøntsagsfyld - 158,00 kr.

Pirog stuffed with the vegetables of the season

Pirog mit Gemüse des Jahreszeit


Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18