En idyllisk kro​

på skønne Vestsjælland​

Stemningsfyldte lokaler

med masser af autentisk atmosfære

Hyggelige værelser

i bedste kro-stil

Traditionel dansk mad

af friske råvarer

Rolige omgivelser

med flot natur og dyreliv

Tæt på vandet

og med udsigt til Storebæltsbroen

Selskabslokaler

mødelokaler og overdækket gårdhave om sommeren

Stegte ål ad libitum 

Traditionelt dansk køkken​

Familiedrevet​​ i 3 generationer

​Idyllisk & autentisk 

​Gammel stråtækt kro​​

Kro​ med autentisk krostemning

VORES KØKKEN HAR ÅBENT FOR TAKE-AWAY OG VI GLÆDER OS TIL AT BYDE ALLE VELKOMMEN I VORES SKØNNE KRO, SÅ SNART VI FÅR GRØNT LYS FOR EN LÆNGE VENTET GENÅBNING!!

”Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt…” Det kunne næsten være Reersø Kro, H. C. Andersen skrev om i sin sang. Væggene er godt nok ikke så skæve, men smuk er den stråtækte kro på Reersø mellem Kalundborg og Slagelse - kun et smut væk fra Alfarvej.

Vi har normalt åbent kl. 12 til kl. 22 (køkkenet lukker kl. 20:30, som følge af Corona restriktioner) og blandt vores mange danske retter, serverer vi dagligt fra kl. 12, vores skønne pandestegte ål fra eget fadebur ad libitum. ​

Reersø kro

Kroen har en historie, der går mere 340 år tilbage og har været familiedrevet i 3 generationer. Kroen har i alle disse år været omdrejningspunktet i den gamle landsby og hvis vægge kunne tale, kunne de med garanti fortælle røverhistorier fra bønder, fiskere og andet godtfolk!

På Reersø Kro er viften af tilbud bred - alt fra a la carte henover seminarer til livets allerstørste fester. Intet er for småt eller for stort, læs mere om vores forskellige selskabslokaler

Kroen råder endvidere over 12 værelser, der alle er af forskellig standard og alle med private faciliteter. Udover almindelig overnatning, tilbyder vi endvidere kroophold med helpension af kortere eller længere varighed.

Udtalelser fra kroens besøgende

Venlig og imødekommende

Tak for super god fest / frokostarrangement i anledning af min 60 års fødselsdag. Dejligt med fleksibilitet omkring menuvalg, tidsplan for dagen, bordopstilling incl. plads til modeltog. Hyggelige værelser og god morgenmad. Vi og alle vores 42 andre gæster kommer meget gerne igen.

Mich​ael

Smørrebrød Reersø Kro

Ved et familiebesøg på Reersø fik vi til frokost det lækreste smørrebrød fra Reersø Kro. Den friskstegte fiskefilet har vi aldrig fået bedre. Dyrlægens Natmad, flæskesteg og skinke var i en klasse for sig.

Vi kommer helt sikkert på Reersø Kro ved lejlighed.

Steen og Dorte, Munkebo, Fyn

Dorte Sams

Stegt flæsk med persillesov på Reersø Kro

Stegt flæsk med persillesov - mums - på Reersø Kro. Skøn overdækket gårdhave med mange grønne planter. Det er ikke sidste gang, at vi kører en tur til Reersø, som er værd at besøge, og så er et besøg på kroen perfekt som afslutning, inden man kører videre og hjemad. Det gør vi meget gerne om en anden gang.

Torben Skovgaard Bach

Nyheder og vigtig info​

facebook-gråFølg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev med løbende information om nye tiltag, arrangementer og lignende.

banner_groen_847x274

​COVID-19

​​Vi følger naturligvis alle udstukne retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Dette betyder bl.a., at alt personale, der er i kontakt med gæster, bærer mundbind/visir og at alle gæster ligeledes skal bære mundbind, når de ikke sidder ved det anviste bord. Selvom I ikke lige kan se det, smiler vi og glæder os fortsat til at byde nye, såvel som "gamle" gæster velkomne.

Køkkenet har fortsat åbent for take-away, som kan bestilles på telefon 5885 9022, tak.

​Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til overnatning eller til et ophold på vores kro på ​telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk

​​

Reersø Kro, Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev