Kro​ med autentisk krostemning

”Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt…” Det kunne næsten være Reersø Kro, H. C. Andersen skrev om i sin sang. Væggene er godt nok ikke så skæve, men Reersø Kro ligger smukt og er lige præcis som en kro skal være; et bindingsværkshus med stråtag, der ligger i en lille, idyllisk landsby lidt væk fra alfarvej.

Derfor har vi på Reersø kro, som ligger tæt på Kalundborg, gæster fra hele landet.

Reersø kro

Kroen har en historie, der går over 300 år tilbage. Sammen med landsbyen Reersø har kroen holdt stand mod mangt og meget gennem historien. Blandt andet er gårdene på øen aldrig blevet udskiftet, så de ligger alle fortsat i landsbyen.

Reersøs bønder købte øen til fællesskabet efter stavnsbåndet, og det har sat sit præg på øen. Både Reersø Kro og landsbyen emmer fortsat af historie. 

​Hvad kan Reersø Kro byde på?

Vi er stolte af vores kro...

Vi har mange forskellige hyggelige lokaler, som danner en god ramme om ethvert kroophold, og vi har dejlige værelser til vore gæster. God mad byder vi på til overmål og vore omgivelser ville vi ikke bytte med nogen. 

...Men vi vil gerne dele dem med andre.

Så tag en tur på Reersø Kro og mærk den gode, autentiske krostemning, som vi gerne vil have den. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til overnatning eller til et ophold på vores kro på ​telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk  

​Restaurant

Vi tilbereder maden efter ægte gammeldags danske opskrifter.​

 

SE VORES MENU

​Overnatning

Nyd et ophold på vores hyggelige Kro i skønne naturomgivelser og historisk landsby miljø.

 

LÆS OM VÆRELSER, WEEKEND OG KURSUS

​KontAKT

Drejer deres kontakt sig om en bordreservation eller er den akut bedes de ringe på 58 85 90 22.

SKRIV TIL REERSØ KRO