”Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt…” Det kunne næsten være Reersø Kro, H. C. Andersen skrev om i sin sang. Væggene er godt nok ikke så skæve, men smuk er den stråtækte kro på Reersø mellem Kalundborg og Slagelse - et smut væk fra Alfarvej.

Vi har åbent hver dag fra kl. 12 til kl. 22 (køkkenet lukker kl. 20:30, som følge af Corona restriktioner) og blandt vores mange danske retter, serverer vi dagligt fra kl. 12, vores skønne pandestegte ål fra eget fadebur ad libitum. Snapserne er kolde og omgivelserne emmer af gammel kro stemning.

Reersø kro

Kroen har en historie, der går mere 340 år tilbage og har været familiedrevet i 3 generationer. Kroen var omdrejningspunktet i den gamle landsby og hvis vægge kunne tale, kunne de med garanti fortælle en masse utrolige historier fra gamle bønder og fiskere!

På Reersø Kro er viften af tilbud bred - alt fra a la carte henover seminarer til livets allerstørste fester. Intet er for småt eller for stort.

Kroen råder endvidere over 12 værelser, der alle er af forskellig standard og alle med private faciliteter. Morgenmaden er inkluderet i prisen.

COVID-19

Vi følger naturligvis alle udstukne retningslinier i forbindelse med COVID-19. Dette betyder blandt andet, at alt personale, der er i kontakt med gæster, bærer mundbind/visir og at alle gæster ligeledes skal bære mundbind, når de ikke sidder ved det anviste bord. Selvom I ikke lige kan se det, smiler vi og glæder os fortsat til at byde nye, såvel som "gamle" gæster velkomne.

Frem til andet meldes ud, skal vi lukke kl. 22 og dette betyder, at vores køkken lukker kl. 20:30. For at kunne overholde max. antal gæster i hvert lokale, råder vi til, at man ringer og bestiller bord.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til overnatning eller til et ophold på vores kro på ​telefon 58 85 90 22 eller på e-mail info@reersoekro.dk  

Reersø Kro, Strandvejen 46, Reersø, 4281 Gørlev

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18