info@reersoekro.dk 

Restauranten er åben igen og  stadig  TAKE AWAY

Kroophold​ ved Kalundborg på Sjælland

​Ryk et par dage ud af kalenderen og tag på kroophold på Reersø Kro på Sjælland ved Kalundborg. Et kroophold er for mange en rigtig god måde at stresse af på og samtidig lade op igen.

Hverdagens strabadser kommer lidt på afstand og man er fri til bare at nyde det sted man er, maden og hinanden. Vi sørger for de gode rammer omkring jeres kroophold, hvor I kan regne med et hyggeligt værelse og god, hjemmelavet mad.

Tag på kroophold, hvor omgivelserne inviterer til afslapning

Omgivelserne på Reersø lægger op til afslapning. Gå en tur ned til vores lille havn eller besøg vores idylliske kirke, der ligger lige på den anden side af vejen. Man kan også gå en tur over til fastlandet, som vi nu er forbundet med, når du tager på kroophold hos os. 

God mad og hjemmebag på vor kroophold

Tager du på kroophold på vores hyggelige kro, serverer vi eftermiddagskaffe med dejlig hjemmebag og en 3-retters aftenmenu afstemt efter årstidens råvarer. 

I den gamle krostue med bjælkelofter serverer vi vore kulinariske specialiteter. Efter en hyggelig aften og en god nats søvn, kan I nyde vort dejlige morgenbord.

Et hyggeligt kroophold

Vi har rammerne til et godt kroophold; vore hyggelige lokaler på Reersø Kro, og landsbyen med sin charme

På den baggrund vil vi gøre alt for, at jeres kroophold bliver en succes; om det er en tur med familien, en kærestetur eller du selv er afsted.

Overvejer du et kroophold i idylliske omgivelser, så kontakt os på telefon 58 85 90 22, på e-mail info@reersoekro.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular.  

​​

CVR: ​28896778

Strandvejen 46, Reersø
​4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

E-mail: info@reersoekro.dk

KonTrolrapport

FInd smiley ordning​ på REERSØ KRO her

På Reersø har man formået at holde det gamle idylliske miljø. Kroen er selvfølgelig også bibeholdt i den gamle stil.  Vi har en hyggelig overdækket gårdhave hvor man kan få grillmad om sommeren.

Ring til os hvis De skal have fest, eller De skal planlægge Deres udflugt.

Vi er blevet vurderet til 5,9 ud af 10 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Trustpilot