3 retters menu - ud af huset

Minimum 10 couverter​

​3 RETTERS MENU NR 12

Snitte med røget laks og asparges
Svinekam med rødkål, sauce, gulerødder, hvide og brunede kartofler
Citronfromage med flødeskum

​198 kr. pr. person​

3 RETTERS MENU NR 13

Rejecocktail med dressing, lune flutes og smør
Gammeldags oksesteg med peberrodssalat, tyttebær, bønner, glaserede perleløg, skysovs og hvide kartofler
½ ananas med råcreme

238 kr. pr. person

3 RETTERS MENU NR 14

Fisketimbale med caviar, dressing, lune flutes og smør
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, grøntsager, vildtflødesauce og hvide kartofler
Chokoladekage med frisk frugt

248 kr. pr. person

Mandag d. 18/1

Flæskestegssandwich med det traditionelle tilbehør

Tirsdag d. 19/1

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder

Onsdag d. 20/1

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, skysovs, ærter og dreng

Torsdag d. 21/1

Den populære burger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

Fredag, lørdag og søndag - I HELE JANUAR

Kogt torsk med hvide kartofler, sennepssovs, bukser, bacon, 

hjemmesyltede rødbeder og peberrod

Skal venligst bestilles inden kl. 16 på telefon 5885 9022

og afhentes mellem kl. 16 og 18