3 retters menu

Minimum 10 couverter​

​3 RETTERS MENU - FORSLAG 12

Snitte med røget laks og asparges
Svinekam med rødkål, sauce, gulerødder, hvide og brunede kartofler
Citronfromage med flødeskum

Kr. 198,00​

3 RETTERS MENU - FORSLAG 13

Rejecocktail med dressing og flute
Gammeldags oksesteg med peberrodssalat, tyttebær, bønner,glaserede perleløg, sauce og hvide kartofler
½ ananas med råcreme

Kr. 238,00

3 RETTERS MENU - FORSLAG 14

Fisketimbale med caviar, dressing og flute
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær,grøntsager, vildtflødesauce og hvide kartofler
Chokoladekage med frisk frugt

Kr. 248,00

Mandag d. 12/10, onsdag d. 14/10 og torsdag d. 15/10 - serveres ikke tirsdag

Kroburger med krofatters hemmelige dressing og pommes frites

98,00 kr.

​​

Mandag d. 19/10, onsdag d. 21/10 og torsdag d. 22/10 - serveres ikke tirsdag

Benløse fugle med danske kartofler og skysovs

98,00 kr.

​Mandag d. 26/10, onsdag d. 28/10 og torsdag d. 29/10 - serveres ikke tirsdag

Krondyrstarteletter

98,00 kr.

​​

Bordbestilling anbefales af hensyn til Corona foranstaltninger

på telefon 5885 9022​